Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Dierenarts Steven Van Acker
050 54 84 05

Kleine huisdierenpraktijk van dierenarts Steven Van Acker


Je kan in onze praktijk terecht voor vaccinatie, interne geneeskunde, vruchtbaarheid, sterilisatie en castratie, tandheelkunde en algemene chirurgische ingrepen voor kleine huisdieren. We beschikken over de mogelijkheid om een radiografische onderzoek of echografie uit te voeren voor het opsporen van inwendige klachten en verwondingen, zwangerschap, obstructies van het spijsverteringstelsel of gebroken botten. Ook voor uitwendige problemen bij je huisdier zoals huid-, nagel- en vachtproblemen, parasieten of allergieën kan je bij ons langskomen.

Heeft je huisdier gedrags- of gewichtsproblemen of wens je advies hoe om te gaan met een ouder, ziek, angstig en/of agressief dier? We geven je graag vakkundig advies en begeleiding in de juiste voedings- en verzorgingsgewoontes volgens de kenmerken, gebreken en levenswijze van je huisdier.
 

Onze werkwijze en prijzen


In onze praktijk werken we altijd op afspraak. Zo krijgt de patient onze volle aandacht en kunnen angstige dieren in een zo rustig mogelijke omgeving volledig onderzocht worden.

Huisbezoeken zijn eveneens mogelijk. We komen bij je thuis langs en helpen je huisdier in zijn vertrouwde omgeving.
We zijn 24/24 tijdens weekdagen en in het weekend bereikbaar op het nummer 050/54 84 05.

Onze website geeft geen prijzen weer. Het gaat in onze praktijk immers om verzorging op maat van je dier. De kostprijs van de verzorging en eventuele opvolging worden tijdens de consultatie uitvoerig besproken. Zo overlopen we samen de verschillende opties van behandeling of ingreep, eventuele doorverwijzingen naar specialisten en kosten voor mogelijk nazorg. Je krijgt vòòr de uitvoering van de behandeling of ingreep een volledige richtprijs, zodat een duidelijk budget op voorhand bepaald kan worden.
 

Wie is dierenarts Steven Van Acker?


Dr. Steven Van Acker, afgestudeerd in 2000 aan de universiteit Gent, is je vertrouwenspersoon in deze praktijk. Hij beschikt over meer dan 20 jaar vakkennis en staat garant voor de beste verzorging van je huisdier.

Met veel geduld, ervaring en een warme, persoonlijke aanpak wordt je huisdier uitvoerig onderzocht en de meest geschikte behandeling of ingreep gekozen. Je kan tevens rekenen op veel praktisch advies voor een correcte voeding, verzorging en ziektepreventie van je favoriete dier.

Voor problemen die voorbij een behandeling in de algemene praktijk gaan, zoals specifieke, erfelijke aandoeningen of botproblemen bij bepaalde rassen, valt hij terug op een aantal specialisten waar hij al jaren mee samenwerkt.
 

Chirurgie

castratie
sterilisatie
wegname tumoren
interne geneeskunde
tandverzorging

Preventief onderzoek

vaccinaties
ontworming
ontvlooiing
tekenbestrijding

Advies

gewichtscontrole
vruchtbaarheidsbegeleiding
voedingsadvies
gedragsproblemen

Medische beeldvorming

echografie
RX opnames

Labo onderzoek

eigen bloedanalyselabo
 
...

 
Heb je vragen over onze praktijk? Kijk dan op onze Informatie pagina.  Of stel je vraag via info@dierenartsvanacker.be of bel ons op het nummer 050 54 84 05.